Gratis verzending
 30 dagen bedenktijd
 Vandaag besteld, morgen in huis
 Betaal met iDeal

Onderhoud tips handschoenen!

Het onderhouden van je keeperhandschoenen is belangrijke om de kwaliteit van de door jou gekochte keepershandschoenen te bewaken.

Het onderhouden van je keepershandschoenen is eigenlijk heel eenvoudig. Keepershandschoenen onderhouden is daarnaast erg belangrijk wanneer je wilt dat je keepershandschoenen lang meegaan.


1: Houd je keepershandschoenen altijd nat/ vochtig

Het belangrijkste voor een lange levensduur van je keepershandschoenen is het nat houden van de foam van je keepershandschoenen. Niet alleen bevordert het nat houden van je handschoenen de grip op een bal, maar daarnaast merk je dat het latex langer meegaat.


2: Zorg ervoor dat je keepershandschoenen nooit uitdrogen!

Wanneer je de handschoenen te nat hebt gemaakt kan je gewoon het overtollige vocht eruit knijpen. Houdt er wel rekening mee dat je niet gaat wringen, want dan beschadig je mogelijk de naden. Je moet je handschoenen nooit drogen in een wasdroger of op de verwarming.De keepershandschoenen blijven het beste wanneer ze vochtig zijn.


3: Maak gebruik van een handdoek of handschoenentas voor keepershandschoenen

Eerst even schoon maken en vochtig houden en vervolgens in een handdoek wikkelen of in je handschoenentas bewaren! zorg dat de foam elkaar niet aanraken (met de ruggen van de handschoenen tegen elkaar aanleggen)


5: Bij langdurig niet gebruiken

Ga je de keepershandschoenen gedurende een lange periode niet gebruiken (zomerstop / winterstop), zorg er dan voor dat je handschoenen van elkaar af liggen. ook is het belangrijk dat je de handschoenen altijd vochtig blijft houden. dit zou prima kunnen met een plantenspuit (met sproeier)


6: Kies de juiste maat handschoenen

Voor een keepershandschoenen is het belangrijk uit te gaan van een juiste maat keepershandschoenen. De juiste maat keepershandschoenen kopen bepaalt mede hoelang een keepershandschoenen mee gaat . Koop keepershandschoenen te klein, dan loop je kans dat je ze scheuren of de foam sneller slijt.

7: gebruik schoonmaak artikelen voor u handschoenen

Dit is een voorbeeld van een onderhoud artikel


Mocht u nog meer informatie willen hebben over de handschoenen, bel dan onze klanten service 050 31 203 56 of kom langs in onze winkel (Ged. Zuiderdiep 89 te Groningen)

Verwante categorie├źn